.::♥♂ Siapa Mereka di LuaR saNa yanG beRhak MemBuat aQu berduka dan Nestapa. aQu tidak akan BENARKAN! Mereka TIDAK BERHAK!!♂♥::.
RSS

Sunday

::.Salam Lebaran.::

Salam~...

saya rasa sekarang ni masih lagi dalam mood raya. walaupun skrg sudah masuk hari kelapan berhari raya. rumah terbuka sentiasa ada di sana sini. rumah saya jak yg tetutup dari raya pertama smpi skrg n smpi bila2 la hehehe. rumah bujang, duduk pun sendiri apa yg harus dibuat kan.

melewati raya tahun ini tidak seistimewa raya lepas, tapi masih menjanjikan kenagan manis buat sy. lebaran adalah hari bersuka ria dan bukan berduka. tapi sering kali kedengaran lagu raya yg sedih dan membuatkan pendengarnya bersedih hati juga.

syukur alhamdulillah sempat juga sy menyambut lebaran tahun ini, dengan ujian yg diberi Tuhan sy tidak yakin dapat menyambut lebaran tahun ini. Tuhan itu maha adil dan maha penyayang. DIA mengirimkan kebahagiaan setelah kesulitan yg diberikan.

baru nak post gambar raya yg sy amek line pula tidak mengizinkan. gmbr yg sy ambil selepas beberapa bulan berehat dr memegang kamera smpi telupa sudah setting2nya. my sifu mesti mara ni hahaha~.biar la dia mara, dalam mara2 tu dia ajar jg balik tu ehehe.. So kesimpulannya tiada gambar hahaha~ Peace No War :)0 comments:

Post a Comment

JgN kOmeN kaLau tiDak peNting Haha!!~

Related Posts with Thumbnails